"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah banyak dari prasangka, sesungguhnya sebahagian dari prasangka adalah dosa, Dan janganlah kamu mencari-cari kesalahan orang lain, Dan janganlah antara kamu mengata sebahagian yang lain. Apakah ada antara kamu yang suka memakan daging saudaranya yang sudah mati? Tentu kamu merasa jijik. Dan bertakwalah kepada Allah, sungguh Allah Maha Penerima taubat, Maha Penyayang" Ayat 12 : Surah Hujrat

Followers

November 3, 2011

HAFAL JANGAN TAK HAFAL...



SALAM..alu.. Erm..lame x merepek kat sini.. Harini xnak merepek sangat kot..just nak korang HAFAL jawapan kepada soalan berikut if ade orang tnaye korang bila nak kawin..hehe.. Nie ambik dari link kat Facebook.. Selamat mengHAFAL..eh kena HAFAL ke??? hehuhehu..



Kenapa Lambat? 

✔ Kerna Allah tahu masa yg tbaik utk ku.

Dah Berpunya? 
✔ Ya. Kerna setiap org tlh ditetapkan jodoh masing2.

Siapa? 
✔ Nanti Allah akan perkenalkan kpd ku.

Bila? 
✔ Bila kami dah dipertemukan. InsyaAllah jemput dtg ke walimatul urusku nanti.


P/S: Jgnlah selalu btanya bila org tu nak kawen. Krn semua RAHSIA itu, tletak DI TANGAN ALLAH. Sampai masa Allah akan membongkarkannya. InsyaAllah.  



1 comment:

AZIE_YANA ZULKIFLI said...

yunk, i tag u taw hehehe

tgk kat blog i ok