"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah banyak dari prasangka, sesungguhnya sebahagian dari prasangka adalah dosa, Dan janganlah kamu mencari-cari kesalahan orang lain, Dan janganlah antara kamu mengata sebahagian yang lain. Apakah ada antara kamu yang suka memakan daging saudaranya yang sudah mati? Tentu kamu merasa jijik. Dan bertakwalah kepada Allah, sungguh Allah Maha Penerima taubat, Maha Penyayang" Ayat 12 : Surah Hujrat

Followers

April 30, 2011

30 April 2011


Erm..arini bangun lambat kul 11 sebab malam tadi tido kul 4 pagi.. sume gara2 tido balik kja semalam...then kul 11 baru bangun..huhu.. Tido dengan baju kurung tak tukar ye Jusz..Anak dara ape nie..ish2.. Biasa ar tu hujung minggi kan..hehe..

So, bila da bangun lambat 2..faham2 je ar..mesti kena marah kot..huhu.. Tak nak kena marah so wat la baik skit..

Aktiviti2:

1. Kemas semua perkakas cake kat dapur yang da berserabut tu..

2. Cuci2 peti sejuk tu sikit..kelam kabut da..

3. Then, gado ngan Along..nangis2..opps..

4. Bersiram...breakfeast..Mama beli nasi lemak.. Sodap!!!! Makan ubat..

5. Then now main laptop jap..jap ke..ahaks..

6. Arini plan nak pergi Fan Fair & Garage Sales kat Taman Tasik Titiwangsa jap..saja nak jenguk2..

7. Then malam nak wat Cupcakes member tempah for her new friendship..(^-^)

8. Ade jemputan kenduri kat umah officemate Ain lepas insya' tapi tak tau lagi pergi or tak..


Ok2..cukup2..nanti penat wat banyak2 aktiviti..hehe..

*

Ape lah agaknye aktiviti orang lain ek??

*

Happy holiday and happy working day all...


2 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

oohh...wat cc yer...post sini sket ^_^

kat tmn tasik titiwangsa ada garage sales apa? nak ikutttt...

kak izan duk melanguk jer dpn lappy dr tadi...hahaha...

dah bersih nampak blog jusz nih...baguzz..^__^ nti kak izan klik2 dkat mr nuffnang...;)

jusz said...

k.iZan..x jd p pn..ujan.. x p mne2 akhirnye.. p Yumi Bakeries je..hehe..