"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah banyak dari prasangka, sesungguhnya sebahagian dari prasangka adalah dosa, Dan janganlah kamu mencari-cari kesalahan orang lain, Dan janganlah antara kamu mengata sebahagian yang lain. Apakah ada antara kamu yang suka memakan daging saudaranya yang sudah mati? Tentu kamu merasa jijik. Dan bertakwalah kepada Allah, sungguh Allah Maha Penerima taubat, Maha Penyayang" Ayat 12 : Surah Hujrat

Followers

April 30, 2011

(^-^) My Wish (^-^)

Aluuu!!!!

Erm..28 April baru nie genap umur Jusz 24 tahun..

Wow agak tua sedikit ye..huhu..

*

Tak tau nak cakap ape bila da meningkat dewasa nie macam2 dalam kepala nie..

*

Cukup matang ke aku nie??

If ikut orang kata aku nie macam2 budak2 je..

Hey tak tau ar bila nak nmpak bukan macam budak2...huhu..

*

Boleh ke aku berubah ek??

Boleh kot..but in my heart alwayz be jiwa kanak2
(^-^)

*

Ok2 nak buat wish for my birthday..

1. I want to focus with my job even tak tau lagi kerja yang sekarang nie kekal sampai bila.

2. Jaga my MOM and jadi anak yang solehah..now x cukup baik lagi..hehe..


3. Plan nak serius wat bisnes Cupcakes and jahit manik..

4. Nak beli kereta..sangat2 memerlukannya..

5. Inginkan KESEJAHTERAAN, KEBAHAGIAAN, KESIHATAN, KECOMELAN berpanjangan...huhu.. Comel ke?? haha..

6. And the last one is..dapat ketemu dengan PUTERA RAJA dari kayangan...hehuhehu..

*
Oppss byak la plak kn.. but the most important is mendapat KEREDHAAN dan RAHMAT dari ALLAH s.w.t.

Amin..amin..amin...

*

This is my present for my own self..

*

D'EEYORE


pic atas meja kat opis..



Kenapa D'EEYORE??

D = sempena nama sebenarnya tuan kedai bagi DINO

EEYORE = Sebab nampak macam EEYORE dalam cartoon WINNIE THE POOH...


yahoo picture


** Ade music tau..macam music box.. nie Jusz order dari blog member..mula2 tengok nak bli untuk anak buah..tp sbb comel sgt..so bli untuk diri sendiri..hehe..

Malam2 nak todo mesti dengar music dia sampai tertido..hehu..

Sape2 nak bli jom2.. My Baby Kidz Wear

*

Oo..orait sangat panjang plak membebel ek..

Anyway hope all my wish and korang sume jadi kenyataan..amin..amin..amin..

May Allah s.w.t bless all of us..



3 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

amboii...part yg nak dpt putera raja tu ssh bebenar dik oii... jgn dpt rajalinggam sudah...hahaha.. :p

macam mn k.izan boleh tak tau jusz ada deyoree(mintak halal slh eja) kalau tak akak dah pegi picit2 dia smpai lebam...muahahaha...

jusz..nti jusz buangla gedget2 yg tak perlu dlm blog jusz. bg ringan sikit.. mcm jam/tarikh.. pastu letak followers tu atas...sng org nak follow jusz...^__^

jusz said...

k.Izan: huhu..sbbkn nk putera raja 2 ar yg smpai skrg x jmpa2 2.. xnk ar raja linggam.. raja hindustan nak..hehe..

ish..x baik tau nk picit2 buah hti kte..cian dia..da ar xde papa..haha..

kak..jusz da buang da..hehe..tQ 4 your advise..muahh..muahh..

AZIE_YANA ZULKIFLI said...

thanks dear coz sempat promote kedai i MY BABYKIDZWEAR.... hehehe