"Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah banyak dari prasangka, sesungguhnya sebahagian dari prasangka adalah dosa, Dan janganlah kamu mencari-cari kesalahan orang lain, Dan janganlah antara kamu mengata sebahagian yang lain. Apakah ada antara kamu yang suka memakan daging saudaranya yang sudah mati? Tentu kamu merasa jijik. Dan bertakwalah kepada Allah, sungguh Allah Maha Penerima taubat, Maha Penyayang" Ayat 12 : Surah Hujrat

Followers

April 13, 2011

INGAT or TERBAYANG

Salam.. Morning all..uisshh tak pasal-pasal pagi2 da buka blog ek.. MIMPIKAH AKU?? hehe.. Erm..tak tau nak letak tajuk ape sebab aku tengah keliru dengan ape yang ade dalam kepala nie. Hari2 mesti ingat. Bangun PAGI ingat, nak pergi KERJA ingat, kat TEMPAT KERJA ingat, NAIK BUS ingat, MAKAN ingat, nak TIDO ingat, leh kata sepanjang masa leh ingat kot.. Actually aku pun tak pasti INGAT or TERBAYANG..haha.. Da lama tak rasa macam nie sebenarnye. Kini ia kembali and muncul semula, tak boleh nak lupa INGAT or TERBAYANG. Apakah yang bermain dalam kepala aku pun aku tak tau. AKU KELIRU MENJADI BUNTU.. ecececehhhh..nyanyi plak da pagi2 nie..wihuu..lalalalalala.. Apa yang pasti ia membuatkan aku rasa happy and nak senyum sentiasa. Biarlah ia begitu selamanya.. Ok..citer da abis, nak siap2 pergi kerja da nie. Opps korang mesti tertanya-tanya apakah itu INGAT or TERBAYANG kan? hehe.. Biarlah ia menjadi rahsia dulu ye. Kalau nak tau kena tunggu!!!!! Huhu.. Nanti aku citer and update lagi, Insya'Allah..




Oo..orait..now da tau da apa tajuk citer nie.. INGAT or TERBAYANG siri 1..hehe.. Amboi2 siap ade siri2 lagi ye..


P/S: Apa yang penting, tak kisah la apa or siapa yang aku INGAT or TERBAYANG kan tue tak akan melebihi INGATANku or BAYANGku terhadapNYA..ALLAH s.w.t. Insya'Allah.. Amin,.amin..amin..

4 comments:

syadot shinoda said...

yes...igt kat Allah Taala salu ye cik juz..weee~

Amira said...

jangan sampai mengigau plak taw ^^!

bee2312 said...

suspen..apa tu yer..

jusz said...

Shud: i alwayz remember HIM..insya'Allah..tq...

Amira: stakat nie x mengigau lg kot..mmpi je..hehe...

bee: hehe..tggu ek..segan nk cter..hehe..